Babagan Perusahaan

Hebei Pukang Medical Instruments Co, Ltd didegake ing taun 1996, minangka perusahaan cilik kanthi ibukutha sing kadaptar regane RMB 500.000, area lantai 16,3 mu lan mung sawetara karyawan sing diwiwiti. Saiki, perusahaan kasebut khusus kanggo nggawe peralatan perawat medis, perabot medis, peralatan terapi warna abang lan produk serial liyane, kanthi modal reguler RMB 120 yuta, area lantai 180 mu, area konstruksi 92,000 meter persegi, luwih saka 580 karyawan lan output taunan 200.000 unit (potongan).

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02