Babagan Kita

dvs

Hebei Pukang Alat Kesehatan Co, Ltd didegaké ing taun 1996, minangka perusahaan cilik kanthi modal registrasi RMB 500,000, area lantai 16,3 mu lan mung sawetara karyawan nalika diwiwiti. Saiki, perusahaan kasebut khusus kanggo nggawe peralatan perawat medis, perabot medis, peralatan terapi warna abang lan produk serial liyane, kanthi modal reguler RMB 120 yuta, area lantai 180 mu, area konstruksi 92,000 meter persegi, luwih saka 580 karyawan lan output taunan 200.000 unit (potongan).

trh

Perusahaan wis ngliwati sertifikat sistem kualitas ISO 9001, sertifikasi sistem kualitas ISO 13485, sertifikasi EU CE, sertifikat FDA AS, sertifikasi sistem manajemen lingkungan lingkungan ISO 14001, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety karyawan OHSAS 18001, dadi panyedhiya pamrentah peralatan ukum Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu. lan supplier sing direncanakake China kanggo ngenteni kemiskinan lan peralatan medis kesehatan kesehatan. Merek dagang "Little Perawat" iki dirating minangka "Hebei Trademark Famous" lan prodhuk kasebut dirating minangka "Product Hebre Hebei Product", menang luwih saka 30 penghormatan sing dianugerahi dening departemen nasional, propinsi, kotamadya lan departemen liyane.

Perusahaan saiki nduwe peralatan produksi profesional sing maju, kayata mesin nglereni laser sing diimpor saka Jerman, pusat pangolahan boring lan panggilingan (AS), robot welding saka Jepang, mesin pemotong tabung laser, baris pemasangan lukisan (usaha sama Sino-US) lan liya-liyane sapanunggalane.

Saiki, perusahaan kasebut duwe tim teknik profesional saka mesin, elektronik, desain penampilan, dll, R&D independen saka macem-macem produk perawatan kesehatan lan kemampuan lengkap kanggo nglengkapi rumah sakit ing kabeh tingkat. Perusahaan wis entuk luwih saka 100 paten, nduweni peran utama ing industri sing padha ing saindenging negoro, dianugerahi judhul "Pusat Teknikal" propinsi, "Perusahaan Teknologi Tinggi", "SME Ilmiah", lan njaga jangka panjang ijol-ijolan teknis, interaksi personel lan kerjasama liyane karo Universitas Tianjin, uga Teknologi Teknologi lan Universitas Bisnis. Ing taun 2017, perusahaan kasebut menehi tandha perjanjian kerjasama strategis karo Beijing Aerospace Long Maret Bukak Vehicle Technology Co, Ltd, menehi tandha langkah sing inovatif lan mantep kanggo nggawe peradaban medis teknologi aeroangkasa.

Wiwit pisanan "Perawat Sithik"Bedhil perawat multifungsi diluncurake ing taun 1997, perusahaan wis ngalami upgrade produk saka pitung generasi, entuk pirang-pirang penghargaan, kanthi bisnis ana ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing Eropa, Asia, Afrika lan Amerika, lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo atusan rumah sakit Kelas-III ing saindenging negara. Kangge, kanggo tujuan pelayanan sing luwih apik, perusahaan wis nyiyapake kantor lan toko layanan sawise-sales ing luwih saka 20 propinsi China.

Perusahaan kasebut bakal netepi produk medis sing apik minangka kewajiban, nglindhungi kesehatan minangka misi, lan mbangun perusahaan centenary minangka tujuan, kanggo ningkatake vitalitas perusahaan lan nyumbangake kekuwatan marang pangembangan industri alat medis adhedhasar mekanisme manajemen ilmiah lan efektif. .

htr

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02