Bir Bed

  • Multi-function obstetric bed  B-45

    Bengkel macem-macem fungsi fungsi B-45

    Ukuran amben bunder-B-45 Ukuran: 1800 (L) × 600 (W) × 650/895 (H) mm Tabel obstetrik macem-macem dirancang kanggo kiriman, aborsi lan pemeriksaan ginekologis. Iki ditondoi kanthi gampang, ekonomi, safety lan bisa dipercaya. Ing kasusun saka lumahing amben, bedstead lan bed bed. Lumahing amben kalebu bagean mburi, bagean kursi lan bagian sikil. Gerakan bagean mundur lan sisih ndhuwur lan mburi tungkak amben dikontrol dening rodha tangan operasi, sing ndadekake ...
  • Epoxy coating obstetric bed B-43-1

    Bocok bedhah epoksi B-43-1

    Ukuran: 1680mm (L) * 620mm (W) * 800mm (H) Fitur utama: 1. pigura dilapisi epoksi, kasur poliuretana sing bermutu; 2.Bagean bagean, istirahat mburi (diatur dening spring gas), fungsi istirahat lutut (dikontrol dening sistem mekanik gear); 3. Piranti dhukungan dobel kaping pindho, karo siji bokor SS ing meja 4. Basah nganggo sikil, sikil nganggo karet anti-swara 5. Freight nyimpen pambatukan.
  • Stainless steel obstetric bed B-42-1

    Bedharing baja tahan karat B-42-1

    ukuran: 1680mm (L) * 600mm (W) * 800mm (H) Fitur utama: 1. pigura stainless steel, kasur poliuretana kualitas tinggi; 2. Telung bagean, istirahat mburi (diatur dening spring gas), fungsi istirahat lutut (dikontrol dening sistem mekanik gear); 3. Piranti dhukungan dobel kaping pindho, karo siji bokor SS ing meja 4. Basah nganggo sikil, sikil nganggo karet anti-swara 5. Freight nyimpen pambatukan.
  • Birthing Bed

    Bir Bed

    Konfigurasi standar B-48 C1-○ Papan sirah ABS (1) ○ ramping sisih ABS kanthi ramping (2) ○ Motors (3) ○ Kaki ndhukung (2) ○ Genggeman pegel (2) ○ IV Bolongan pole (2) central Pusat tengah casting ngunci (4) ○ castors ngunci tengah sing mewah
  • Birthing Bed

    Bir Bed

    B-48A1 Kamar LDR minangka kamar tunggal kanggo tenaga kerja, pangiriman, pemulihan, lan postpartum (LDRP). Peralatan tempat tidur iki cocog kanggo kabeh proses lair lan pangiriman kajaba bagean cesarean lan pangiriman anestesi umum. Kabeh kamar pangiriman siji dirancang kanggo proses pangiriman wiwit lair nganti postpartum lan perawatan neonatal, lan bisa ngatasi komplikasi. LDR bed, minangka peralatan utama ing ruangan siji bisa diselehake kanthi lengkap supaya bisa nampa preduli lan macem-macem positip kiriman ...

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02