Chirren Lan Bed bayi

  • [Copy] Luxurious infant Bed(with trendelenburg and reverse trendelenburg 12°)

    [Salin] Kamar bayi mewah (kanthi trendelenburg lan trendelenburg 12 °)

    Ukuran bayi sing mewah (kanthi trendelenburg lan trenelenburg 12 °) Ukuran B-46: 870 × 530 × 920 ~ 1070mm Fitur utama: 1. bassinet plastik sing cetha supaya bisa ngerteni visibilitas sing jelas kanggo pengamat. 2. Sudut keterlibatan bisa diatur kanthi spring gas, 0-12 °. Dhuwur bisa diatur dening spring gas, 920-1070mm. 3. 100mm dia. Tukang roda tunggal Polyurethane kanthi rem ing pojok sing beda-beda, caster puteran sing lancar bakal nyedhiyakake transportasi bisu. 4. warna jambon lan warna biru kanggo pilihan.
  • Stainless steel infant bed B-39

    Katon bayi baja stainless B-39

    Katon bayi baja tahan karat B-39 Ukuran: 810mm (L) * 460mm (W) * 960mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat 2. dhasar karo castors
  • Stainless steel infant bed(Tiltable)  B-36

    Katon bayi baja stainless (Tiltable) B-36

    Ukuran bayi baja stainless (Tiltable) B-36 Ukuran: 825mm (L) * 550mm (W) * 940mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat, nganggo baskom plastik ABS 2. dhasar nganggo pigura kanggo barang, nganggo castors ( nganggo rem) sudut sudut 3.Kondhisi kanthi sistem mekanik, 0-12 °
  • Epoxy coated Semi-fowler child  bed B-35-2

    Epoxy ditutup Semi-fowler ditutupi B-35-2

    Ukuran B-35-2: 1650mm (L) * 825mm (W) * 630 / 1285mm (H) Fitur utama: Platform dilapisi 1.epoxy, alur pengawal aluminium aloi aluminium; 2. Fungsi istirahat mburi 0 ~ 45 °, sing bisa dilakokno dening engkol; 3. rel wali aluminium aloi aluminium kanthi dhuwur bisa luwes 4. Freight nyimpen konstruksi mandheg.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02