Hubungi Kita

Hebei Pukang Alat Kesehatan Co, Ltd

Alamat

Kabupaten Dongshiduan Xushui County Hebei China

Telpon

Penjualan: 13503368288

Dhukungan: + 86-312-8592888

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02