Wisata Pabrik

Blok Kantor

Lengkap Pabrik

Gabung Penyebaran Bersama Sino-American 420m Line Penyemprot Dhobel

Wilayah Produk sing Diposina

Ing Pojok Pabrik

Nitik Punch Press

Mesin Nglereni Laser

Lokakarya Produksi Komprehensif

Welding Otomatis Lengan Mekanikal


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02