Limang Fungsi ICU

  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A3-Standard DA-2: Rencana Sisih Siswa: Rintingan sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien karo perlindungan tumrap ragrag. 2.Readable Platform Platform: Gampang dicopot lan gampang kanggo disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 3.H / F Boards Kunci: Papan turu ora bisa ngilangi sengaja ora sengaja nalika nyetir utawa nangani amben. 4.Pambungan pojok prangko 5.Nanggo tiang utawa bolongan infus sing ngadeg 6.Mattress duwe ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A--A2-Standard DA-2: Rencana sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien karo perlindungan tumrap ragrag. 2.Readable Platform Platform: Gampang dicopot lan gampang kanggo disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 3.H / F Boards Kunci: Papan turu ora bisa ngilangi sengaja ora sengaja nalika nyetir utawa nangani amben. 4.Pambungan pojok prangko 5.Nanggo tiang utawa bolongan infus sing ngadeg 6.Mattress duwe ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A-A1-Standard DA-2: Rintingan sisih 4Pcs HDPE nyedhiyakake pasien karo pangayoman marang tiba. 2.Readable Platform Platform: Gampang dicopot lan gampang kanggo disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 3.H / F Boards Kunci: Papan turu ora bisa ngilangi sengaja ora sengaja nalika nyetir utawa nangani amben. 4.Tumpuk pojok prangko 5.Nanggo tiang utawa bolongan infus sing ngadeg 6.Mattress holde ...

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02