Kabinet Medcail

  • Bedside cabinet G-6

    Kabinet Bedside G-6

    Tabel kerja G-6 kanthi ukuran baja stainless steel lan dhasar G-6: L1500 * W700 * H800mm fitur utama: 1. konstruksi baja sing ditutupi epoxy kanthi permukaan lan pangkal stainless steel; 2. telu nggambar kanthi gagang, loro lemari nganggo kunci
  • Bedside cabinet G-19

    Kabinet Bedside G-19

    Papan lemari alat 2-lawang G-19 kanthi baja tahan karat G-19 Ukuran: L960 * W400 * H1750mm fitur utama: 1. konstruksi baja ditutupi epoksi kanthi basis baja stainless; 2. loro lawang kaca sing bisa dikunci, kanthi limang rak sing luwes
  • Bedside cabinet G-9

    Kabinet Bedside G-9

    Papan lemari stainless steel G-9, ketik I G-9 Ukuran: L960 * W400 * H1750mm fitur utama: 1. konstruksi stainless steel; 2. Bagéyan sisih ndhuwur kanthi rong lawang kaca sing bisa dikunci, kanthi 3 rak sing bisa diatur; 3. Suda bagean kanthi siji sing bisa dikunci gedhe
  • Bedside cabinet D-13

    Kabinet Bedside D-13

    D-13 Kabinet pinggir penaik D-13 Ukuran: 480 * 470 * 780mm Fitur utama: 1. Bahan teknik phenolik 2. Kanthi siji papan panganan, siji laci, siji lawang cilik 3. Kanthi papat kastil saben nganggo rem
  • Bedside cabinet D-14

    Kabinet Bedside D-14

    D-14 Kabinet pinggir penaik D-14 Ukuran: 480 * 470 * 780mm Fitur utama: 1. Bahan teknik phenolik 2. Kanthi siji papan panganan, siji laci, siji lawang cilik
  • ABS and steel cabinet (with castors)
  • Bedside cabinet with stainless steel top and base

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02