Tabel Kesehatan Medis

  • Movable over bed table F-32

    Dipindhah liwat meja amben F-32

    F-32 Dipindhah liwat meja amben F-32 Ukuran: L795 * W400 * H700 ~ 960mm fitur utama: 1. pigura baja ditutupi epoxy kanthi papan ndhuwur kayu 2. dhuwur bisa diatur kanthi spring-spring saka 700 nganti 960mm 3. dhasar karo castors dia.50mm, loro mau kanthi reman 4. Pengiriman barang nyimpen konstruksi.
  • Movable over bed table F-32-2

    Dipindhah liwat meja amben F-32-2

    Ing ndhuwur meja meja Kapadhetan F-32-2, tahan nganggo tahan minyak lan tahan minyak; Sistem angkat aloi aluminium Ayu, mantep lan padhet; Tabel imbuhan fleksibel multi-sudhut ndhuwur meja, cocok kanggo panganan & maca; Caster mobile Diameter 50mm, fleksibel lan trep; Dhuwur-dhuwur: 825-1115mm; Beban kerja: 20kg; Ukuran desktop: 880mm × 425mm;
  • Movable over bed table F-32(A1)

    Movable liwat meja amben F-32 (A1)

    F-32 (A1) meja ndhuwur PE, tahan nganggo minyak lan tahan minyak; Sistem angkat aloi aluminium Ayu, mantep lan padhet; Caster mobile Diameter 40mm, fleksibel lan trep; Dhuwur-dhuwur: 740-1115mm; Beban kerja: 30kg; Ukuran ndhuwur meja: 920mm × 400mm
  • Movable over bed table F-33

    Dipindhah liwat meja amben F-33

    F-33 ​​Dipindhah liwat meja amben F-33 ukuran: L770 * W380 * H750 ~ 1010mm fitur utama: 1. pigura baja ditutupi epoxy, kanthi papan ndhuwur engineer Teknik 2. dhuwur bisa diatur karo spring gas saka 750 to1010mm; 3. dhasar karo castor dia.50mm, loro mau kanthi reman 4. Freight nyimpen konstruksi mandheg.
  • Movable over bed table F-32-1

    Dipindhah liwat meja amben F-32-1

    Ukuran F-32-1: L800 * W400 * H660 ~ 960mm fitur utama: 1. pigura baja ditutupi epoksi, kanthi papan ndhuwur Phenolic 2. dhuwur bisa diatur dening spring gas saka 660 nganti 960mm; 3. dhasar karo castor dia.63mm, loro mau kanthi reman 4. Freight nyimpen pambatukan.

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02