Troli Kedokteran

  • Medicine Trolley

    Kedokteran Troli

    F-45 Konfigurasi standar A1: Draw Laci ABS (5) ○ Rak beting system Sistem kunci tengah (1) wheels gembong Dia.125mm nganggo rem (4) ○ Anti-Bumper (4) Aksesoris standar: ○ Sampah Bin (2) ○ wadhah wadhah jarum (1) ○ wadhah pembuangan jarum (1) ○ Laci ABS (2) ○ tihang IV (1) ○ wadhah Kaset Kedokteran (Stainless steel) mat Top mat (PVC) Opsional: el Label kothak ○ wadhah tank oksigen Strip Power strip ○ Power strip sing nduwèni
  • Emergency Trolley

    Trolley Darurat

    F-46 Konfigurasi standar A1: Draw Drawers baja (2) ○ Cupboard (1) ○ Rak beting (1) ○ sistem kunci tengah (1) wheels gembong Dia.125mm nganggo rem (4) ○ Anti-Bumper (4)
  • Anesthesia Trolley

    Obat Troli

    Konfigurasi standar F-1 A1: Draw Drawers baja (5) ○ beting santai ○ sistem kunci kunci tengah (1) wheels Dia.125mm gembong nganggo rem (4) ○ Anti-Bumper (4)
  • Emergency Trolley

    Trolley Darurat

    F-46 Konfigurasi standar A2: Draw Laci ABS (5) ○ Rak beting system Sistem kunci tengah (1) wheels gembong Dia.125mm nganggo rem (4) ○ Anti-Bumper (4) Aksesoris standar: ○ Sampah Bin (2) ○ wadhah wadhah jarum (1) ○ wadhah pembuangan jarum (1) ○ beting Defibrillator ○ Papan CPR (1) ○ wadhah disinfectant (1) ○ IV Pole (1) er wadhah tank oksigen ○ Strip listrik er wadhah nganggo daya listrik segel ○ Tikar ndhuwur (PVC)

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02