Multifunction Electric ICU Bed

  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar Da-7 A3-Standard 1.Constant Heading Kepala: Ndhuwur mburi endhas sing tetep ngidini akses cepet, gulu lan thorax pasien. 2.Split Side Ril: rel sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien kanggo pangayoman marang tiba. 3. Platform Kasur sing bisa Diwenehi: Platform Kasur yaiku papan resin fenomena sing bisa gampang dicopot lan gampang disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 4.Control Perawat Cek S ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar Da-7 A2-Standard 1.Constant Heads End: Ndhuwur endhas dhuwur tetep bisa ngidini akses cepet, gulu lan thorax pasien. 2.Split Side Ril: rel sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien karo perlindungan tumrap ragrag lan ril sisih tambahan 2 pcs cedhak papan sikil nyedhiyakake layanan luwih aman lan uga menehi dhukungan nalika ngadeg pasien. 3. Sistem skala sisik: Panel kontrol sisiker ing amben sing ana ing sangisore sikil sikil dilindhungi saka impak ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A--A1-Standard DA-7: Rencana sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien karo pasien kanggo tumbang lan ril sisih 2 pcs cedhak papan sikil menehi layanan luwih aman lan uga menehi dhukungan nalika pendhapat pasien. 2. Sistem skala sisipan: Panel kontrol sisiker ing amben sing ana ing sangisoré sikil sikil dilindhungi saka dampak. 3. Platform Kasur sing bisa Diwenehi: Platform Kasur yaiku papan plastik sing bisa dicopot kanthi gampang lan gampang disterilisasi ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A3-Standard DA-2: Rencana Sisih Siswa: Rintingan sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien karo perlindungan tumrap ragrag. 2.Readable Platform Platform: Gampang dicopot lan gampang kanggo disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 3.H / F Boards Kunci: Papan turu ora bisa ngilangi sengaja ora sengaja nalika nyetir utawa nangani amben. 4.Pambungan pojok prangko 5.Nanggo tiang utawa bolongan infus sing ngadeg 6.Mattress duwe ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A--A2-Standard DA-2: Rencana sisih 4pcs PP nyedhiyakake pasien karo perlindungan tumrap ragrag. 2.Readable Platform Platform: Gampang dicopot lan gampang kanggo disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 3.H / F Boards Kunci: Papan turu ora bisa ngilangi sengaja ora sengaja nalika nyetir utawa nangani amben. 4.Pambungan pojok prangko 5.Nanggo tiang utawa bolongan infus sing ngadeg 6.Mattress duwe ...
  • Multifunction Electric ICU Bed

    Multifunction Electric ICU Bed

    Konfigurasi standar A-A1-Standard DA-2: Rintingan sisih 4Pcs HDPE nyedhiyakake pasien karo pangayoman marang tiba. 2.Readable Platform Platform: Gampang dicopot lan gampang kanggo disterilisasi. Platform kasur bisa nindakake sinar X kanggo papan mburi lan nawakake pasien luwih kepenak. 3.H / F Boards Kunci: Papan turu ora bisa ngilangi sengaja ora sengaja nalika nyetir utawa nangani amben. 4.Tumpuk pojok prangko 5.Nanggo tiang utawa bolongan infus sing ngadeg 6.Mattress holde ...

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02