Multifunction Bed Eletric

  • Two function Electric Home Care Bed

    Kalih fungsional Perawatan Rumah Tangga Electric

    Konfigurasi standar DA-11 H2 ○ Siji set papan lan kepala aluminium lan ramping sisih pinggir ○ Siji pasangan aluminium aloi lipat pinggiran control Kontrol (1) ○ Motors (2) ○ IV Bolongan bolongan (4) ○ Pusat pusat mewah castors (4)
  • Three function Electric Home Care Bed

    Telung fungsi Beda Perawatan Listrik

    Konfigurasi standar DA-3 H2 ○ Siji set papan kepala lan sikil aluminium lan rel sisih pinggir ○ Kontrol (4) ○ Motors (1) ○ IV Bolongan bolongan (2) ors castor ngunci tengah mewah (2)
  • Five function Electric Home Care Bed

    Limang Fasilitas Plancahan Omah Listrik

    Konfigurasi standar DA-2 H2 ○ Siji set papan kepala lan sikil aluminium lan rel sisih pinggir ○ Kontrol (1) ○ Motors (4) ○ IV Bolongan bolongan (2) cast castor ngunci tengah mewah (4)
  • Five function Electric Home Care Bed

    Limang Fasilitas Plancahan Omah Listrik

    Konfigurasi standar DA-2 H2 ○ Siji set papan kepala lan sikil aluminium lan rel sisih pinggir ○ Kontrol (2) ○ Motors (4) ○ IV Bolongan bolongan (4) ors castor ngunci tengah mewah (4)
  • Two function Electric Bed

    Loro fungsional Electric Bed

    Konfigurasi standar DA-11 A2 ○ siji pasangan papan HDPE lan sikil ○ Salah pasangan saka alur aluminium aloi aluminium ○ Motors (2) ○ Kontrol (1) ○ IV Bolongan bolongan (4) ○ cangkang saluran pembuangan (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)
  • Three function Electric Bed

    Telung fungsi amben Listrik

    Konfigurasi standar -2 A2-A ○ siji pasangan papan sirah HDPE lan sikil ○ Salah pasangan saka alur aluminium alangan aluminium ○ Motors (3) ○ Ngalahake (1) ○ IV Bolongan bolongan (4) hook cangkang saliran (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)
  • Three function Electric Bed

    Telung fungsi amben Listrik

    Konfigurasi standar A--A1-○ A pasangan sepasang HDPE lan papan sikil r rel sisih HDPE kanthi damping (4) ○ Motors (3) ○ Kontrol (1) ○ IV Bolongan bolongan (4) ○ cangkang saluran pembuangan (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)
  • Two function Electric Bed

    Loro fungsional Electric Bed

    Konfigurasi standar A--A1-○ A pasangan sepasang HDPE lan papan sikil side rel sisih HDPE kanthi damping (4) ○ Motors (2) ○ Kontrol (1) holes IV Bolongan bolongan (4) ○ cangkang saluran pembuangan (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02