Hebei Pukang Alat Kesehatan Co, Ltd

Sistem 5 komitmen:

Komitmen bisnis sing kabuka lan jujur

1.Perusahaan kula kanthi sadar ngiyataken pambangunan kredit lan disiplin dhiri, kanthi tegas netepi ukum kanggo nglindhungi hak lan kepentingan konsumen, kanthi tekad nindakake kewajiban para operator bisnis, kanthi proaktif nyatakake komitmen bisnis kanthi apik, njamin. kualitas barang lan layanan, lan menehi standar tindak tanduk bisnis lan layanan;

2.Untuk njamin kualitas barang bisnis, sistem layanan swara. Nggawe cathetan produk lan nuwuhake kesadaran lan reputasi sosial;

3.Kami bakal ngetrapake sistem pambocoran informasi lan laporan taunan, lan Ngapikake manajemen kredit.

4. Nggatekake babagan pambangunan kabudayan integritas kanggo ngiyatake publisitas lan pandhuan perlindungan hak konsumen.

Pembentukan sistem penilaian lan evaluasi sosial

1.Nemtokake sistem kunjungan bali pelanggan, departemen layanan pelanggan nganakake survey kunjungan bali menyang pelanggan, nglumpukake komentar lan Saran pelanggan, lan netepake file kepuasan pelanggan. Yen masalah ditemokake, ngrampungake kanthi tepat ing wektu, lan nggawe pambentukan serius kanggo penjualan lan personel layanan sing relevan;

2. Kita kudu kanthi ati-ati nampa pengawasan masyarakat lan pendapat umum, kanthi aktif ngrungokake panemu lan Saran ing masarakat, lan kanthi aktif nindakake kegiatan evaluasi lan evaluasi.

Nggawe sistem traceabilitas kualitas produk lan layanan

1.Perusahaan adol produk, Gunakake warehousing lan sistem manajemen piranti lunak dodolan kanggo nggabungake alokasi, pemeriksaan kualitas langkah kanthi mriksa priksa kanggo nyegah kabeh mengaruhi kualitas produk sing kedadeyan;

2. Perusahaan duwe sistem layanan sawise-sales lengkap, netepake proses sakabehe kanggo ngatasi masalah kualitas produk, lan ngetrapake mekanisme penanganan nangani luwih dhisik lan banjur tanggung jawab. Priksa manawa kabeh departemen sing melu sistem kontrol kualitas kudu ngajukake nangani kahanan lan analisa masalah ing wangun tinulis, lan jelas mbagi tanggung jawab supaya masalah ambalan saka masalah sing padha.

Nggawe sistem tanggung jawab pengadaan

1.Perusahaan kula kanthi ketat ngontrol kualitas proses pengadaan, lan ngandhani sistem kualitas lan syarat sistem lingkungan perusahaan kita menyang supplier, lan ngrancang para pembekal sing berkualitas kanggo ngontrol kualitas produk saka sumber kasebut.

Mekanisme tanggung jawabSupplier, panyiapan mekanisme tinjauan pasokan pemasok, pemeriksaan pabrik, tes persediaan, uji coba produk kanggo nolak bahan mentah.

Nggawe tanggung jawab

1.Perusahaan negesake mekanisme pamrentah mandhiri, saben departemen netepake sistem pengawasan dhewe, nindakake pamriksa lan mandhiri dhewe kanggo masalah kasebut.

2. Tim penjualan bakal nggawe senyawa lan nyekel departemen sing relevan kanggo masalah sing muncul.


Wektu kirim: Mei-29-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02