Siji pikiran kanggo nyegah lan ngontrol wabah kasebut - HEBEIPUKANG INSTRUMEN MEDIKAL CO,, LTD. barang lan bahan nyumbang kanggo nglawan COVID-19

Taun Anyar diwiwiti taun 2020, Penyebaran lan pangembangan COVID-19 mengaruhi urip normal saka akeh kulawargane. Buruh kerja ing WuHan lan papan liya ing saindenging negara makarya ing garis ngarep pencegahan lan kontrol epidemi. Supaya luwih nglindhungi. kesehatan wong, garis pencegahan lan kontrol epidemi XuShui wis ditetepake. Minangka perusahaan demonstrasi gedhung partai kotamadya, lan pabrikan ranjang rumah sakit, piranti lan lemari medis, perusahaan kita kanthi aktif nindakake tanggung jawab sosial perusahaan lan nyorot misi kasebut. Sajrone periode pencegahan lan kontrol wabah, liwat masyarakat Palang Merah distrik xushui, perusahaan kita nyumbang akeh persediaan medis menyang telung rumah sakit umum, luwih saka 20 rumah sakit kutha lan kantor klompok utama kanggo pencegahan lan kontrol covid-19 ing distrik xushui tanggal 16 Februari, sing ditampa dening masyarakat Palang Merah distrik xushui. panitia distrik Xushui, xushui distric Pimpinan pamrentah, biro industri industri lan informasi xushui, komisi pangembangan lan pembaharuan distrik xushui, pimpinan biro kesehatan daerah xushui rawuh ing upacara sumbangan. Ing amben sing disedhiyakake dening perusahaan kita, pisanane, bisa nambah kapasitas pengambilan rumah sakit lan nambah lingkungan medis.Menengake intensitas perawat staf medis, kanggo staf medis lan pitulungan sepisanan kanggo menehi penenang lan pitulung; Kapindho, nyedhiyakake postur awak kaping pirang-pirang kanggo pasien, supaya pasien nyuda rasa sakit, pemulihan bantu! ing amben suwene bisa ngganggu risiko infeksi paru-paru. Aku ngarepake bahan sing bisa nyumbang bisa luwih akeh wong.


Wektu kirim: Mei-29-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02