Sapérangan pertama panyedhiya rumah sakit ICU ing rumah sakit pukang ing wilayah epidemi Malaysia wis ditransfer kanthi sukses kanthi cara udara.

Kuala Lumpur, 6 April (AFP) - nganti 12 PM dina iki, koronavirus novel ing Malaysia wis ngonfirmasi 131 kasus lan 62 tiwas, kanthi jumlah total sing dikonfirmasi dadi 3.793. Dina iki, 236 wong diluncurake ing rumah sakit, nggawa jumlah sing pulih kaping 1,241.

Kajaba iku, miturut layang menteri transportasi Malaysia, wei jiaxiang, Malaysia sing diimpor saka China 100 kasur sing cocog kanggo unit perawatan intensif wis dikirim ing kumpulan. Rampung kawitan 28 kasur teka ing Malaysia dina wingi lan dikirim menyang pirang-pirang rumah sakit pemerintah wingi .

Dheweke ngucapake matur nuwun karo pondasi minyak nasional kanggo sumbangan lungguh 100 kasur ing unit perawatan intensif menyang kementerian kesehatan kanggo perawatan pasien koronavirus.

Ranjang kasebut diwenehake khusus saka peralatan medis hebei pukang co,, pabrikan peralatan medis paling gedhe ing hebei, China.Currence, akeh negara ing saindenging jagad, kalebu Italia, Spanyol, Inggris lan Amerika Serikat, nggawe pesenan saka China kanggo digunakake ing unit perawatan intensif.

Miturut menteri transportasi Malaysia wei jiaxiang, "ora gampang ngenalake kasur kasebut, saben bobote nganti 250kg, menyang negara kita. Menteri transportasi kudu ngatur telung pesawat kanggo nggawa kasur ing negara kita.

Wiwit administrasi penerbangan sipil China (CAAC) wis nglarang wong-wong manca mlebu ing China wiwit tanggal 28 Maret, kementerian transportasi kudu ngetrapake khusus kanggo CAAC supaya ngidini penerbangan kargo airasia menyang tianjin lan Beijing, nggawa kabeh 100 kasur rumah sakit ing batch.

Amarga ukuran kasur sing akeh banget, mung 28 kasur isi kabeh kapasitas pesawat.

Pelayanan kasebut uga konsultasi aktif karo administrasi penerbangan sipil China kanggo nggawa sisa 72 kasur ing omah.

Ranjang iki bakal mbantu nylametake akeh pasien pasien. Nuli sampeyan menyang pondasi minyak nasional, kargo airasia, duta besar China menyang Malaysia lan pelayanan urusan luar negeri kanggo menehi pitulung kanggo njamin pangiriman lancar saka China menyang China. "

Kajaba iku, pelayanan kesehatan Malaysia sing diimpor saka 94 respirator unit perawatan intensif China dening kargo maskapai Malaysia saka Shanghai menyang bandara internasional Kuala Lumpur, wengi iki.Ing piranti medis iki bakal nulungi tim medis ing Malaysia kanggo nylametake urip sing luwih larang regane.


Wektu kirim: Mei-29-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02