Stretcher Panggung Operasi Teater Operasi

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

E-4C1

○ amben bisa dipindhah kanthi lancar nalika strecher sing bisa diatur loro ing tingkat sing padha lan bisa dikunci kanthi otomatis nalika geser menyang salah siji strecher sing dilengkapi piranti aman.

○ Steering castor mesthekake pengatur terus maju.

○ Loro platform lan ril sisih digawe saka bahan HDPE sing sepisan kanggo kabeh.

○ Backrest dikontrol dening spring gas bantu hidrolik.

○ Dhuwur imbuhan dilakokake dening engkol.

Cast castor Dia.150mm kanthi sistem ngunci tengah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns03
    • you-tube
    • sns01
    • sns02