Peralatan Bantu liyane

  • Stainless steel contaminant tub trolley

    Troli tabung tahan karat tahan karat

    Trolley bak kontan baja F-30 Ukuran: 290mm (D) * 420mm (H) fitur utama: 1. konstruksi stainless steel kanthi bak plastik ing sisih ndhuwur; 2. dhasar karo castor swivel dia.100mm 3. Tabung plastik bisa diganti dadi stainless steel nalika panjaluk khusus. Elinga hubungi kita kanggo reregan amarga owah-owahan iki.
  • stainless steel I.V. rod for M-4

    stainless steel rod rod IV kanggo M-4

    stainless steel IV rod kanggo fitur utama M-4: 1. tabung teleskopik stainless steel 2. paling ndhuwur karo 4 krom
  • IV stand (type C)

    Ngadeg ngadeg (jinis C)

    Fitur utama IV (jinis C): 1. tabung bunder stainless steel lan pangkalan plastik ABS; 2. dhuwur bisa diatur saka 135cm nganti 240cm; 3. paling ndhuwur kanthi 4 pancing kromo, pangkalan plastik ABS karo castors
  • Accompany chair F-44-2

    Kursi gandhengane F-44-2

    Ukuran: L1900 * W530 * H240 / 400mm fitur utama: 1. bingkai baja sing ditutupi epoksi, spons spons sing dhuwur kanthi tutup kulit buatan 2. basa karo castors 3. produk iki bisa digunakake minangka kursi lan amben
  • Stainless steel double foot step  F-36-1

    Langkah kaping pindho stainless steel F-36-1

    Ukuran: L590 * W410 * H200 / 400mm 1. pigura stainless steel, tutup nganggo karet ABS 2. sikil karo sarung karet anti-swara
  • Luxurious integrated mattress F-36-3

    Kasur terpadu mewah F-36-3

    Stool F-36-3 fitur utama: 1. dhuwur variabel kanthi spring gas saka 480-620mm 2. krom Base, 5 cabang karo casters; 3. lenggahan kasebut yaiku Dia.320mm kanthi bantal ndhuwur
  • Stainless steel screen F-35

    Layar baja tahan karat F-35

    ukuran: 2400mm (L) * 1680mm (H) fitur utama: 1. pigura stainless steel, nganggo tirai kain sing bisa dicuci 2. layar papat lipatan 3.sampir
  • Mattress for semi-fowler bed H-2

    Kasur kanggo amben semi-fowler H-2

    Ukuran: L1930mm × W890mm × H80mm Fitur utama: 1. Spong sing berkualitas tinggi yaiku Kapadhetan 35KGS / M3 lan anti banyu, sing bisa dicuci lan geni. 2. karo zipper
  • Luxurious integrated mattress H-13

    Kasur terpadu H-13 sing mewah

    Tutup kasur H-13: PU anti banyu lan bahan sing bisa dihembus ambane: Pengisi tilam dhuwur lan spons memori
  • Electric mobile patient lift

    Angkat pasien mobile listrik

    Aplikasi DE-1C1: ○ Produk iki bisa ditrapake kanggo pasien bedridden, lan pasien sing ngalami masalah mobilitas utawa immobility sawise operasi. Iki bisa digunakake kanthi pitulung saka rumah sakit ing rumah sakit, pusat asuhan utawa ing omah. Wong sing ngurusi bisa ngangkat utawa mindhah pasien kanthi operasi siji, lan desain tenaga kerja bisa nyegah cedera ing pasien sing disebabake dening kekuwatan juru kunci sing ora cocog. Fitur: ○ Pigura utama digawe saka tabung baja kekuatan dhuwur kanthi bubuk ...

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02