Produk

  • [Copy] Luxurious infant Bed(with trendelenburg and reverse trendelenburg 12°)

    [Salin] Kamar bayi mewah (kanthi trendelenburg lan trendelenburg 12 °)

    Ukuran bayi sing mewah (kanthi trendelenburg lan trenelenburg 12 °) Ukuran B-46: 870 × 530 × 920 ~ 1070mm Fitur utama: 1. bassinet plastik sing cetha supaya bisa ngerteni visibilitas sing jelas kanggo pengamat. 2. Sudut keterlibatan bisa diatur kanthi spring gas, 0-12 °. Dhuwur bisa diatur dening spring gas, 920-1070mm. 3. 100mm dia. Tukang roda tunggal Polyurethane kanthi rem ing pojok sing beda-beda, caster puteran sing lancar bakal nyedhiyakake transportasi bisu. 4. warna jambon lan warna biru kanggo pilihan.
  • Stainless steel infant bed B-39

    Katon bayi baja stainless B-39

    Katon bayi baja tahan karat B-39 Ukuran: 810mm (L) * 460mm (W) * 960mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat 2. dhasar karo castors
  • Stainless steel infant bed(Tiltable)  B-36

    Katon bayi baja stainless (Tiltable) B-36

    Ukuran bayi baja stainless (Tiltable) B-36 Ukuran: 825mm (L) * 550mm (W) * 940mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat, nganggo baskom plastik ABS 2. dhasar nganggo pigura kanggo barang, nganggo castors ( nganggo rem) sudut sudut 3.Kondhisi kanthi sistem mekanik, 0-12 °
  • Epoxy coated Semi-fowler child  bed B-35-2

    Epoxy ditutup Semi-fowler ditutupi B-35-2

    Ukuran B-35-2: 1650mm (L) * 825mm (W) * 630 / 1285mm (H) Fitur utama: Platform dilapisi 1.epoxy, alur pengawal aluminium aloi aluminium; 2. Fungsi istirahat mburi 0 ~ 45 °, sing bisa dilakokno dening engkol; 3. rel wali aluminium aloi aluminium kanthi dhuwur bisa luwes 4. Freight nyimpen konstruksi mandheg.
  • Movable over bed table F-32

    Dipindhah liwat meja amben F-32

    F-32 Dipindhah liwat meja amben F-32 Ukuran: L795 * W400 * H700 ~ 960mm fitur utama: 1. pigura baja ditutupi epoxy kanthi papan ndhuwur kayu 2. dhuwur bisa diatur kanthi spring-spring saka 700 nganti 960mm 3. dhasar karo castors dia.50mm, loro mau kanthi reman 4. Pengiriman barang nyimpen konstruksi.
  • Multi-function obstetric bed  B-45

    Bengkel macem-macem fungsi fungsi B-45

    Ukuran amben bunder-B-45 Ukuran: 1800 (L) × 600 (W) × 650/895 (H) mm Tabel obstetrik macem-macem dirancang kanggo kiriman, aborsi lan pemeriksaan ginekologis. Iki ditondoi kanthi gampang, ekonomi, safety lan bisa dipercaya. Ing kasusun saka lumahing amben, bedstead lan bed bed. Lumahing amben kalebu bagean mburi, bagean kursi lan bagian sikil. Gerakan bagean mundur lan sisih ndhuwur lan mburi tungkak amben dikontrol dening rodha tangan operasi, sing ndadekake ...
  • Epoxy coating obstetric bed B-43-1

    Bocok bedhah epoksi B-43-1

    Ukuran: 1680mm (L) * 620mm (W) * 800mm (H) Fitur utama: 1. pigura dilapisi epoksi, kasur poliuretana sing bermutu; 2.Bagean bagean, istirahat mburi (diatur dening spring gas), fungsi istirahat lutut (dikontrol dening sistem mekanik gear); 3. Piranti dhukungan dobel kaping pindho, karo siji bokor SS ing meja 4. Basah nganggo sikil, sikil nganggo karet anti-swara 5. Freight nyimpen pambatukan.
  • Stainless steel obstetric bed B-42-1

    Bedharing baja tahan karat B-42-1

    ukuran: 1680mm (L) * 600mm (W) * 800mm (H) Fitur utama: 1. pigura stainless steel, kasur poliuretana kualitas tinggi; 2. Telung bagean, istirahat mburi (diatur dening spring gas), fungsi istirahat lutut (dikontrol dening sistem mekanik gear); 3. Piranti dhukungan dobel kaping pindho, karo siji bokor SS ing meja 4. Basah nganggo sikil, sikil nganggo karet anti-swara 5. Freight nyimpen pambatukan.
  • Stainless steel contaminant tub trolley

    Troli tabung tahan karat tahan karat

    Trolley bak kontan baja F-30 Ukuran: 290mm (D) * 420mm (H) fitur utama: 1. konstruksi stainless steel kanthi bak plastik ing sisih ndhuwur; 2. dhasar karo castor swivel dia.100mm 3. Tabung plastik bisa diganti dadi stainless steel nalika panjaluk khusus. Elinga hubungi kita kanggo reregan amarga owah-owahan iki.
  • stainless steel I.V. rod for M-4

    stainless steel rod rod IV kanggo M-4

    stainless steel IV rod kanggo fitur utama M-4: 1. tabung teleskopik stainless steel 2. paling ndhuwur karo 4 krom
  • IV stand (type C)

    Ngadeg ngadeg (jinis C)

    Fitur utama IV (jinis C): 1. tabung bunder stainless steel lan pangkalan plastik ABS; 2. dhuwur bisa diatur saka 135cm nganti 240cm; 3. paling ndhuwur kanthi 4 pancing kromo, pangkalan plastik ABS karo castors
  • Accompany chair F-44-2

    Kursi gandhengane F-44-2

    Ukuran: L1900 * W530 * H240 / 400mm fitur utama: 1. bingkai baja sing ditutupi epoksi, spons spons sing dhuwur kanthi tutup kulit buatan 2. basa karo castors 3. produk iki bisa digunakake minangka kursi lan amben

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02