Telung Katelu Manual Crank

  • Three crank Manual Bed

    Telung Katelu Manual Ambil

    Konfigurasi standar A-5 A1 ○ siji pasangan papan HDPE lan sikil ○ Salah sawijining pasangan sisih lipat aluminium aloi aluminium ○ Sistem engkol manual (3) ○ IV Bolongan pole (4) ○ Kantong saliran (4) ○ Pusat pusat mewah castors (4)
  • Three crank Manual Bed

    Telung Katelu Manual Ambil

    A-1 A2-Konfigurasi standar ○ Salah pasangan HDPE lan papan sikil ○ Salah pasangan bolongan sisih lempung baja system Sistem engkol manual (3) ○ IV Bolongan pole (4) ○ Kantong saluran (4) ○ castors ngunci pusat mewah (4)
  • Three crank Manual Bed

    Telung Katelu Manual Ambil

    A-1 Konfigurasi standar A1 pair Salah pasangan HDPE lan papan sikil r rel sisih HDPE kanthi damping (4) ○ Sistem engkol manual (3) holes IV Bolongan pole (4) ○ Kantong saliran (4) ○ Pusat sentuhan mewah castors (4)

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02