Telung Elektrik Telpon Fungsi

  • Three function Electric Bed

    Telung fungsi amben Listrik

    Konfigurasi standar -2 A2-A ○ siji pasangan papan sirah HDPE lan sikil ○ Salah pasangan saka alur aluminium alangan aluminium ○ Motors (3) ○ Ngalahake (1) ○ IV Bolongan bolongan (4) hook cangkang saliran (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)
  • Three function Electric Bed

    Telung fungsi amben Listrik

    Konfigurasi standar A--A1-○ A pasangan sepasang HDPE lan papan sikil r rel sisih HDPE kanthi damping (4) ○ Motors (3) ○ Kontrol (1) ○ IV Bolongan bolongan (4) ○ cangkang saluran pembuangan (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02