Stretcher Pengangkutan

  • Operation Theater Transport Stretcher

    Stretcher Panggung Operasi Teater Operasi

    E-4C1 ○ amben bisa obah kanthi lancar nalika strecher sing bisa diatur loro-beda ing tingkat sing padha lan bisa dikunci kanthi otomatis nalika geser menyang salah siji strecher sing dilengkapi piranti keamanan. ○ Steering castor mesthekake pengatur terus maju. ○ Loro platform lan ril sisih digawe saka bahan HDPE sing sepisan kanggo kabeh. ○ Backrest dikontrol dening spring gas bantu hidrolik. ○ Dhuwur imbuhan dilakokake dening engkol. Cast kastor Dia.150mm kanthi pusat l ...
  • Transport stretcher

    Pengangkutan usul

    E-3C1 ○ Loro platform lan ril sisih digawe saka bahan HDPE sing sepisan kanggo kabeh. ○ Backrest dikontrol dening spring auxilialy spring. ○ Backrest dikontrol dening spring auxilialy spring. Cast castor cast150mm kanthi sistem ngunci tengah. Cast castor cast150mm kanthi sistem ngunci tengah.
  • Transport stretcher

    Pengangkutan usul

    E-8 A1 ○ Platform utama usungan sing dilengkapi sistem pompa hidraulik kaping pindho sing diimpor nganggo bahan sinar X. System Sistem ngunci tengah lan koper setor nggawe jumbuh bisa tetep, bisa dipercaya lan entheng. ○ Tuntung nduweni fungsi hi-low, Trendelenburg lan mbalikke Trendelenburg sing dikendhaleni dening pedhal ing loro sisih usungan. ○ mburi usungan duwe pedal sing kunci tengah, sisih ngisor ...
  • Transport stretcher

    Pengangkutan usul

    Konfigurasi E-8 A2-Standard 1.Central system: Dilengkapi papat pedal rem ing kabeh sisih ing amben nggawe rem ing posisi paling optimal lan nggunakke) .Gunakake castor sing diimpor nganggo bantalan bermutu tinggi supaya rem luwih fleksibel lan umur urip maneh. 2. Dhukungan instrumen fungsi-fungsi: Dhukungan instrumen bisa nyelehake monitor lan uga bisa digunakake minangka headboard kanggo nyegah slippage pasien ora sengaja. 3.Push Ngalahake: Ngurangi beban kerja lan nyegah ...
  • Transport Stretcher

    Stretcher Pengangkutan

    Konfigurasi E-8 A3-Standar 1. Sistem rem tengah: Dilengkapi kanthi papat pedal rem ing kabeh sisih ing amben nggawe rem ing posisi sing optimal lan trep. Gunakake castor sing diimpor nganggo bantalan bermutu tinggi supaya rem luwih fleksibel lan umur urip luwih dawa. 2. Dhukungan instrumen fungsi-fungsi: Dhukungan instrumen bisa nyelehake monitor lan uga bisa digunakake minangka headboard kanggo nyegah slippage pasien ora sengaja. 3.Push Handle: Ngurangi beban kerja lan nyegah ...

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02