Loro fungsional Electric Bed

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

DA-11

Konfigurasi standar A2-Standard

○ Salah pasangan papan kepala lan sikil HDPE

○ Sepasang alur aluminium lempitan sisih

○ Motors (2)

Control Ngontrol kontrol (1)

○ Bolongan bolongan (4)

Bag Pancing kantong saluran (4)

Ors castors ngunci tengah mewah (4)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns03
    • you-tube
    • sns01
    • sns02