Loro Elektrik Fungsi Loro

  • Two function Electric Bed

    Loro fungsional Electric Bed

    Konfigurasi standar DA-11 A2 ○ siji pasangan papan HDPE lan sikil ○ Salah pasangan saka alur aluminium aloi aluminium ○ Motors (2) ○ Kontrol (1) ○ IV Bolongan bolongan (4) ○ cangkang saluran pembuangan (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)
  • Two function Electric Bed

    Loro fungsional Electric Bed

    Konfigurasi standar A--A1-○ A pasangan sepasang HDPE lan papan sikil side rel sisih HDPE kanthi damping (4) ○ Motors (2) ○ Kontrol (1) holes IV Bolongan bolongan (4) ○ cangkang saluran pembuangan (4) Ors castors ngunci tengah mewah (4)

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02